art resin

Art resin - Indstøbningsepoxy til dine kreationer

Art resin - Indstøbningsepoxy til dine kreationer

Art resin – Til dine fremtidige mesterværker

Art resin er specielt udviklet til fremstillingen af kunstprojekter, møbler m.m. Denne type af epoxy skiller sig ud ved at være meget gennemsigtig, hvilket giver mere frihed til at sætte dit eget præg, på de kreationer du skaber. Det har også den fordel af den let slipper ilten og dermed ikke skaber luftbobler, hvilket forbedrer udseendet af det færdige resultat.

Den har en relativt langt potlife, hvilket vil sige at man kan støbe i tykke eller i flere lag, uden at der opstår varmeudvikling. Normalvis kan man støbe i tykkelser af ca 2-2,5 cm uden at dette dannes. Ved lag tykkere end det, anbefales det at støbe af flere omgange, fremfor én enkelt.

Efter ca.10-12 timer vil epoxyen have en konsistents som kunne minde om viskelæder og det næste lag vil nu kunne påføres. Det er vigtigt at overfalden er ren og fri fra støvpartikler, ved påførelsen. 

Den langsomme hærdning af Art resin, har specielt fordel ved støbelsen af resinflow tables eller andre større emner. Denne er ikke tilsat organiske tilsætningsmidler, hvilket gør den mindre skadelig og sikrer at du ikke er nødt til at have udsugning eller være iført åndedærtsværn, for at benytte den. Vi fremstiller vores epoxy i Danmark og vi er derfor underlagt nogen af verdens strengeste miljøkrav. Vi lægger meget vægt på at gøre vores klima-aftryk så småt som muligt under produktionen, for at give vores bidrag til en grønnere verden. Dertil er der også en garanti for ordnede forhold, både når det kommer til selve fremstillingen af vores produkter, såvel som sikkerheden og de overordnede forhold for vores medarbejdere. 

Ønsker du at vide mere om Art resin og hvilke kreationer du vil kunne skabe, ved brugen af dette? Så kan du med fordel se med her, hvor du vil kunne finde mere information omkring dette.