Billig Gulvafslibning København

Billig gulvafslibning i København - find den online

Billig gulvafslibning i København - find den online

Er gulvene i dit hus eller i din lejlighed fremstillet af lækkert, massivt træ? Så bør du passe rigtig godt på det. Boliger med ægte trægulv er nemlig i særdeles høj kurs på det danske ejendoms marked – og det med god grund. Træ er nemlig et ganske uovertruffent materiale, når det handler om gulv belægning. Det levende og organiske materiale føles rart under fødder, og bliver aldrig rigtig koldt, på samme måde som eksempelvis beton eller cement. Dette betyder, at du kan gå rundt i dine stuer og værelser på bare tæer eller blot iført strømper eller sokker. Og det er noget de fleste værdsætter at kunne gøre i deres eget hjem.

Et slidt trægulv er et stygt trægulv

Bagsiden af medaljen er dog, at et trægulv hurtigere bliver slidt end et gulv fremstillet af et af de oven for nævnte materialer. Især hvis træværket er behandlet med olie, lud eller sæbe. Disse behandlinger forsegler nemlig ikke træets overflade på samme måde som eksempelvis lak eller maling.

Når du vælger at få dit gulv behandlet med sæbe, vil behandlingen foregå derved, at den fede sæbe skrubbes ned i træværkets fibre og mætter dem. Der dannes således en beskyttende hinde, som skal holdes ved lige. Dette sker gennem grundig ugentlig vask med en særlig sæbe, som styrker den eksisterende sæbe hinde. Forsømmer du denne behandling, vil du hurtigt kunne se tegn på slitage i dit før så smukke og ensartede gulv. Solens skarpe stråler vil blege de indtørrede brædder til en ucharmerende gullig nuance, og gulvet vil miste sine væske afvisende egenskaber og således begynde at suge spildte væsker til sig.

Når først gulvet er nået til dette stade, er der kun én vej til et smukt gulv – og det er ved en gulvafslibning. Du kan få et godt tilbud på en billig gulvafslibning i København på Gulvkanonen.dk