led skilte

Få den bedste eksponering med LED skilte

Få den bedste eksponering med LED skilte

Lysskilte er for dig, som har en virksomhed, som har brug for at gøre opmærksom på sin tilstedeværelse – også i de mørke timer. Her i Danmark har vi mange af disse, især i vinterhalvåret. Ikke alene falder mørket tidligt på – dagene er også ofte præget af mørke, på grund af en overtrukket himmel eller tåge. Og så kan et almindeligt facadeskilt uden lys godt gå hen og blive nærmest usynligt.

Hvornår skal jeg vælge et facadeskilt med lys i?

Er du indehaver af eksempelvis en bar eller en restaurant, som har brug for at være synlige efter mørkets frembrud, er det oplagt at investere i et kraftigt lysskilt. Et lysskilt fungerer som et effektivt blikfang for din natklub, dit diskotek, eller din døgn åbne kiosk, således at både eksisterende som potentielle kunder nemt kan finde vej til din forretning i mørket. Du vil opnå den optimale eksponering med et lysskilt, som får dig til at skille dig ud fra dine konkurrenter hele året rundt.

Hvorfor skal jeg vælge et LED lysskilt?

Nu om stunder er LED den mest energi effektive form for belysning på markedet. Med et LED lysskilt får du dog ikke alene et klima og miljøvenligt skilt, som samtidig er billigt i anskaffelse og drift – et LED lysskilt kræver et minimum af vedligeholdelse, og kan holde sit flotte udseende i mange år. LED lys er jævnt og ensartet, og der er rigtig mange muligheder for at variere styrken og lyssætningen i et LED lysskilt.

Hvem kan hjælpe mig med et LED lysskilt?

Leder du efter LED lysskilte i høj kvalitet, kan du med fordel kontakte NordikSIGN. NordikSIGN er den førende leverandør af LED lysskilte i Danmark, og har mere end ti års erfaring inden for området. Du kan finde mere information om LED skilte på nordiksign.dk