bolig

Få en bedre og billigere bolig i provinsen

Få en bedre og billigere bolig i provinsen

Noget der kan få de fleste til at se trætte ud så er det tanken om at skulle flytte, især hvis de først skal ud at finde en ny lejebolig og hvad de fleste ikke har penge og tid nok. Men sådan behøver det ikke være, især hvis du er villig til at flytte ud af centrum og ud til provinsen.

Her er det ofte nemt at finde en leje bolig. Samtidig kan du forvente at få flere kvm for pengene, samtidig med at huslejen er billigere, sammenlignet med hvad du skal betale f.eks. i København. Du kan se mere her https://www.nrsb-boligselskab.dk/.

Bedre service fra kommunen

Udover at man får en større eller billigere bolig, er der også flere andre fordele ved at flytte til provinsen. Mange tøver fordi de er usikre på om de kan finde arbejde eller om de er tvunget at pendle. Hvilke kan gøre det umuligt at flytte, også selvom boligerne er billigere. Det skyldes selvfølgelig, at det især med mindre børn, kan være svært at få hentet børnene indenfor pasningens åbningstid.

Det ved kommunerne, så de har lavet aftaler med de lokale virksomheder, om at nye borgere kan komme forbi. Det har den afledte effekt at også virksomheder har nemmere ved at flytte til området, fordi de er sikker på at kunne få kvalificeret arbejdskraft. Altså en ren win win for alle, også for boligselskaberne, der har nemmere ved at få udlejet deres boliger.

Det er ikke den eneste fordel. En hver der har set en skole i hovedstaden har også set at her er skolerne slidte og ikke sjældent hænger der atlas fra før murens fald. Skolerne er ofte også slidte og ikke tidsvarende, hvorimod skolerne i provinsen ofte er nye.

Sådan er det ofte ikke i provinsen og der er et langt større udbud af fritidsaktiviteter, både til voksne og til børn.