Maling badekar

Få flotte farver til dit badeværelse

Få flotte farver til dit badeværelse

advertorial

Et tidløst og elegant badeværelse er ofte malet med farver som hvid, beige eller pudderfarvet maling. Det giver nemlig et flot og lyst rum, uden det bliver brudt med for mange farver. Derimod kan et farvet badeværelse også give et flot og indbydende badeværelse. Læs med i dette indlæg, om hvordan du kan bringe farverne ud på dit badeværelse. 

 

image

 

1. Farver på væggene der gør dig glad

Hvis du har klassiske hvide vægge ude på dit badeværelse, så kan du overveje at få dem malet med nogle friske farver. Farver har stor indflydelse på vores humør. Vi bliver draget af flotte farver og det kan have en indvirkning på vores humør. Derfor kan du overveje farver til dit badeværelse, der kan sætte en mere livlig og glad tone an. Du kan bl.a. vælge grønlige nuancer for at bringe naturen ind på badeværelset, særligt kombineret sammen med nogle planter.

Herudover kan du også vælge sart rosa, der kan give et elegant og moderne udseende på dit badeværelse. Få nogle farveprøver med hjem fra din lokale maler, så du kan se hvilke muligheder, der er at vælge imellem.

 

2. Farverige håndklæder

Hvis du ikke vil ændre på dit badeværelses maling på væggene, så kan du også overveje farverige håndklæder. Det er knapt så permanent og det kan nemt udskiftes, hvis du ikke kan lide det alligevel. Her kan du i stedet for at vælge beige eller hvide håndklæder overveje farver som mørkeblå, brune eller brændt orange. Det giver rummet lidt mere karakter, og det er også noget dine gæster vil bemærke.

 

3. Farverige sanitetsprodukter

Det er dog stadigvæk de fleste sanitetsprodukter, der bliver fremstillet i hvid. Det betyder nemlig, at det er nemmere for folk at kombinere deres sanitetsprodukter med andre farver ude på badeværelset. Men her kan du tænke ud af boksen og vælge en anderledes farve til f.eks. dit badekar. Her kan du nemlig vælge at få malet dit badekar med en ny emalje, hvor du kan vælge en farve, der bryder lidt med de andre hvide farver. Du kan søge på “maling badekar” på Google, og se hvilke muligheder du har.