Adwords bureau

Få hjælp til Google marketing hos dit Adwords bureau

Få hjælp til Google marketing hos dit Adwords bureau

Mangler din virksomhed effektiv online eksponering, som næsten med garanti vil øge besøgstallene på virksomhedens website? Så kan du prøve med Google Ads.

Hvad er Google Ads?

Google Ads (før 2018 kendt som Google AdWords) er en af de mest effektive online reklame og markedsførings platforme i verden. Google Ads er udviklet af virksomheden bag den kendte søgemaskine Google, som er den mest anvendte søgemaskine på globalt plan.

Som annoncør betaler du et vist beløb for at få dine annoncer, service tilbud eller dit video indhold eksponeret på Googles søgesider foran alle de organiske søge resultater som genereres ved en søgning på Google. Du kan således få en annonce for din virksomhed frem på en søgning, som relaterer sig til sit produkt eller din ydelse.

Hvor finder jeg hjælp til oprettelse af Google Ads?

Hvis du ønsker at benytte dig af Googles mange muligheder for effektiv marketing, kan du finde hjælp til dette hos et specialiseret bureau. Hos Adtimize finder du nogle af Danmarks bedste og stærkeste kompetencer inden for Google markedsføring, her under SEO (Search Engine Optimization, eller søgemaskine optimering som det hedder på dansk) og selvfølgelig Google Ads.

Adtimize beskæftiger en omfattende medarbejder stab bestående af engagerede og passionerede eksperter med hver sit dybdegående special kendskab til alt hvad der vedrører online marketing. Hos Adtimize kan du få hjælp til alt inden for digital markedsføring, uanset om det drejer sig om email marketing, content marketing, SEM (Search Engine Marketing – på dansk søgemaskine marketing) eller marketing via Social Media som for eksempel Facebook, Snapchat eller Instagram. Adtimize står utroligt stærkt på kompetencer, og er samtidig blandt de bureauer, som scorer højest å troværdigheds skalaen blandt de mange tilfredse kunder.

Du kan således med fordel kontakte Adtimize, hvis du ønsker hjælp til Google markedsføring. Læs mere på hjemmesiden Adtimize.dk