vvs

Få hurtig og kyndig VVS hjælp

Få hurtig og kyndig VVS hjælp

Det er skønt at være herre i eget hus. Har du netop fået dit helt eget tag over hovedet efter mange år som beboer i en lejlighed, nyder du helt sikkert friheden. Der er langt til naboerne, og man er med eget hus behageligt fri for underboer og overboer.

Men med et hus beliggende på egen matrikel følger samtidig et stort ansvar. Du kan ikke længere blot forlade dig på viceværtens hjælp i forbindelse med akut opståede nødsituationer. Du skal selv sørge for at have kontakt til de relevante fagfolk som kan hjælpe med eksempelvis kloak anlægget, de elektriske installationer, eller rørene som leder drikkevand til – og spildevand fra – dit køkken og dit badeværelse.

Til dette formål er det smart at have kontakt oplysningerne på autoriserede fagfolk som for eksempel en elektriker, en kloakmester og en VVS mand præsent, så du kan få hurtig udrykning i nødstilfælde.

Find din lokale VVS’er på Amager

Når det handler om de faste VVS installationer i din bolig er det således en autoriseret VVS installatør du skal have på banen når det brænder på. Det kan for eksempel være at der opstår en læk på et vandrør som hurtigt vil kunne udrette store skader på din bolig hvis den ikke lappes på behørig vis.

Du kan også opleve at der pludselig ikke er mere varme i dine vand radiatorer, eller ventilations anlægget i boligen ikke længere virker efter hensigten. I så tilfælde er det en autoriseret VVS installatør som kan fikse rørene og sørge for at vand, varme og ventilation vender tilbage. Og er du bosiddende på Amager hedder din VVS’er Claus A. Axmark VVS.

Få hjælp til VVS på Amager hos Claus A. Axmark VVS

Claus A. Axmark VVS har igennem en årrække serviceret beboere i Kastrup, Tårnby, Dragør og Sundby med VVS ydelser. Læs mere på caavvs.dk.