Overdækket terrasse

Få inspiration til din nye overdækket terrasse

Få inspiration til din nye overdækket terrasse

Noget af det de fleste mennesker syntes er hyggeligt er at sidde på terrassen om sommeren, når vejret er godt sammen med familien og gode venner og der er gang i grillen og solen skinner. Desværre sker det ikke så sjældent, at man må lave om på planerne da vejret ikke opfører sig som håbet.

Den mulighed kan mindskes med en overdækket terrasse. Det er muligt at det ikke muligt at sidde udenfor, men man kan altid have grillen tændt under den overdækkede terrasse og så spise inde. Overdækket terrasse inspiration kan du blandt andet få af din tømrer, der også kan give dig gode råd til valg af materiale, samt hvordan du bedst kan vedligeholde den.

De mange muligheder

Når det kommer til at få en overdækket terrasse, er det næsten kun pengene der sætter grænsen. Det kan gøres for få penge, hvor i laver en enkel trækonstruktion og overdækker terressen med plastik. Det er en billig og effektiv metode.

En anden mulighed hvis man f.eks. ikke har lyst til at have terrassen permanent overdækket, er at få en markise eller en sejldug, der kan sættes op og tages ned efter behov.

Man kan også vælge kun at få overdækket en del af terrassen. Det giver muligheden for at sidde i læ, hvis det blæser eller hvis det er lidt for koldt at sidde ude i solen. Det kan også være at det er så varmt, at det er rart at komme ind i skyggen, men stadigvæk opholde sig udenfor. Det betyder også, at man kan sidde ude langt før om foråret eller senere om efteråret, end hvis man ikke har en overdækket terrasse. 

En overdækket terrasse er også praktisk at have når der skal tørres tøj, da man ikke er afhængig af om det er godt vejr eller ej.