freelance tekstforfatter

Få skrevet tekster på flere forskellige sprog hos det samme bureau

Få skrevet tekster på flere forskellige sprog hos det samme bureau

Har du en webshop på forskellige sprog, er det selvfølgelig vigtigt, at du kan få skrevet tekster på alle sprogene, hver gang du tilføjer et nyt produkt. Det er noget værre bøvl, hvis du skal balancere at have flere forskellige bureauer, der skriver på de forskellige sprog. I stedet skal du finde et bureau, hvor de har mulighed for at hjælpe dig med flere sprog. 

En af de muligheder, du har, er for eksempel bureauet Wordpens.com. Det er et dansk bureau, der også har tekstforfattere, der kan skrive på svensk, norsk og engelsk. Du kan derfor roligt fjerne dit tekstforfatter søges skilt i vinduet og hyre dem til at skrive dine tekster. 

Med de mange tekstforfattere vil der nemlig ikke gå lang tid, inden dine tekster er blevet skrevet på de sprog, du ønsker. Det betyder, at du kan lægge dem ud på din hjemmeside med det samme – og dermed hurtigt begynde at nyde godt af den øgede trafik. 

Samarbejde med et bureau giver fleksibilitet

Når du samarbejder med et bureau som Wordpens.com om at få skrevet dine tekster, giver det dig en langt højere grad af fleksibilitet i forhold til, hvis du selv skulle hyre tekstforfattere – eller bare selv holde styr på freelance tekstforfattere. Det er altid nemmere for dig, at du kan få andre til at tage sig af, om tekstforfatterne nu også afleverer til tiden, og om de leverer et godt stykke arbejde. På den måde kan du bekymre dig om noget andet. 

Når det kommer til at få skrevet tekster af andre, er det netop vigtigt, at du sørger for at få andre til at gøre det, så du har tid til noget andet. Der er jo 100 andre opgaver i din virksomhed, som du kan gå i gang med i stedet for at få skrevet tekster eller prøve at finde nogle til at gøre det. 

Læs derfor mere om, hvordan det sker hos Wordpens.com her