dør

Få udskiftet dine døre inde som ude

Få udskiftet dine døre inde som ude

advertorial

Har du brug for at få skiftet dine døre ud, det kan være, at du ikke kan lide dem og gerne vil have nogle andre. Det kan også være at du ønsker at de skal være med til at virke støjdæmpende eller måske ønsker du at den skal sidde et helt andet sted end nu. 

Har du f.eks. fået lavet en ny terrasse, kan du med fordel overveje om du skal have en ny dør, der sidder mere praktisk i forhold til at du skal ind og ud af køkkenet. Måske giver det mening at udskifte et vindue med en dør. Du kan læse mere på klarwindows.co.uk.

dør

Udskiftning af døre indvendigt

Skal du have udskiftet døre indvendigt, skal du være opmærksom på hvilken type døre du vælger. Grundlæggende findes der to typer. En celledør der er let og ikke isolerer så godt og så en kompakt dør, der er tungere og som lydisolerer bedre. Har det ingen betydning om døren skal isolerer, er en celledør et godt valg.

Den er lettere og også billigere. Har du derimod brug for at døren er med til at holde lyd ud. F.eks. vaskemaskinen, dine børn der lager eller noget helt tredje, er det en kompakt dør du skal have kig på.

Det næste du skal være opmærksom på er hvordan døren ser ud. I boliger som er af nyere dato er en enkel dør der ofte passer bedre til stilen, hvorimod at har du en bolig af ældre dato, passer en dør med udskæringer ofte bedre. I dag er det muligt at lege meget mere med farver og stil end tidligere og mange ser en dør, som en del af designet og den skal passe til resten af boligen. Du kan få en ny dør til få hundrede kr. til flere tusinde. Alt efter dit budget.