det digitale bilhus

Find nyere brugte biler hos Det Digitale Bilhus

Find nyere brugte biler hos Det Digitale Bilhus

Skal familiens bilpark udvides med en ny bil, og må den gerne være brugt? Så bør I finde familiens nye firhjulede medlem hos en autoriseret forhandler.

Vælger I at købe den brugte bil hos en brugtvogns forhandler kan I nemlig være sikre på at prisen står mål med kvaliteten, og at bilen er i fin og køreklar stand. Det er samtidig en fordel at vælge et bilhus som fremover kan hjælpe med diverse service og reparationer. Og derfor er det en god idé at tjekke Det Digitale Bilhus.

Hvad er fordelen ved at købe bil gennem Det Digitale Bilhus?

Der er mange fordele ved at finde din nye brugte bil online hos Det Digitale Bilhus. Når du har besluttet dig for en bil køber du den nemlig gennem en forhandler som er en del af det samarbejde som udgør grundlaget for Det Digitale Bilhus.

Det betyder at du får en lang række fordele i forbindelse med service og reparation af din bil. For eksempel vil en mekaniker eller et autoværksted tilsluttet Det Digitale Bilhus hurtigere og nemmere kunne skaffe reservedele hjem idet det store netværk af kompetente forhandlere, værksteder og mekanikere over hele landet kan benyttes til dette formål.

Samtidig danner samarbejdet Det Digitale Bilhus basis fordeling af viden og erfaring de enkelte bilhuse imellem. På den måde er du altid garanteret kompetent betjening, som sætter kunden i fokus, hos de til Det Digitale Bilhus knyttede forhandlere, værksteder og bilhuse.

Hvor finder jeg Det Digitale Bilhus?

Det Digitale Bilhus finder du på nettet hvor de 23 bilhuse i samarbejde har dannet en brugervenlig portal for såvel kunder som mekanikere, værksteder og forhandlere. Der ud over finder du de enkelte bilhuse fordelt ud over hele landet, såvel på Sjælland og Fyn som i Jylland.

Læs mere om Det Digitale Bilhus på detdigitalebilhus.dk