Gulvafhøvling Assens

Fp et lækkert og ensartet trægulv med en gulvafhøvling i Assens

Fp et lækkert og ensartet trægulv med en gulvafhøvling i Assens

Et skævt og skrammet trægulv med revner, ujævnheder og måske endda deciderede niveau forskelle, er ikke nødvendigvis et dårligt gulv. Tidens tand kan have tæret på gulvets overflade uden at det behøver at betyde, at trægulvet er lige til at skrotte. Hvis gulvet ellers er sundt i træværket, og dertil nogenlunde intakt, kan der med stor sandsynlighed godt gøres noget ved de overfladiske skrammer, revner og uregelmæssigheder.

Det er i hvert fald et forsøg værd at give trægulvet chancen for at stråle på ny – et trægulv er et ganske uvurderligt aktiv for en bolig, og kan du få det pænt og ensartet igen, vil du kunne have glæde af det i mange år. Og så vil det med sikkerhed repræsentere en stor økonomisk fordel for dig, skulle du på et tidspunkt sælge dit hus eller din lejlighed.

En gulvafhøvling kan være en mulighed for dit trægulv

Hvis du gerne vil give dit trægulv nyt liv, kan du eventuelt henvende dig til dit lokale gulvfirma. En professionel gulvmand vil have de bedste forudsætninger for at kunne foretage en kvalificeret vurdering af dit trægulvs sundheds tilstand og generelle beskaffenhed. På baggrund heraf vil han kunne fastslå, om gulvet tåler en gulvafhøvling. I så tilfælde vil gulvet faktisk kunne blive rigtig flot igen.

Neden under de mange buler, skrammer, misfarvninger og revner gemmer der sig et helt friskt lag af træværk, som blot skal have en gulvafslibning og en afsluttende behandling med for eksempel sæbe, olie eller lud for at blive smukt i overfladen på ny.

Overlad din gulvafhøvling til en professionel håndværker

Du bør dog ikke selv forsøge dig med at udføre en gulvafhøvling. Riskoen for, at du forårsager uoprettelig skade på dit i forvejen beskadigede trægulv er for stor – og så er det ikke sikkert, at gulvet kan reddes. Få i stedet et tilbud på gkservice.dk