kabinescooter

Har du nogensinde overvejet en kabinescooter?

Har du nogensinde overvejet en kabinescooter?

Transportmidler i alle former og størrelser

Når man er på farten, er det vigtigt, at transportmidlet er i orden. Hvis du er storbypige i København, er det vigtigt, at din cykel fungerer de 8 kilometer til uni, og hvis du er chef, er det vigtigt, din bil fungerer, når du skal til Fyn for at besøge virksomheder. Med andre ord: Transportmidlet skal være i top.

Når det er sagt, er der dog fuldstændigt differentierede præferencer for, hvad man foretrækker at bruge, når man er på farten. Nogle er primært bilmennesker, hvor andre, som er vokset op i byen, foretrækker at tage cyklen, hvor de kan. 

Med en cykle, kan du næsten også parkere alle steder, og den er lettere at transportere rundt – en mere fleksibel løsning. Hvis du skal langt duer en cykel dog ikke ligeså godt, og her træder bilen i kraft som afløser. Dog bruger den meget benzin på vejene, men hvis I er mange kan man deles om udgifterne.

Men nu til det tredje transportmiddel. Og nej, det er hverken bus, tog eller knallert. Vi snakker om en kabinescooter.

Prøv en kabinescooter fra Dreambikes helt gratis | Se mere

Hvad søren er det?

En kabinescooter kører på el og har tre hjul forneden. Den er lukket af foran, hvilket gør den ideel til det danske vejr, som jo ikke altid er fuld sol og sommer. Den er derfor at foretrække fremfor en knallert, som selvfølgelig også kan kører stærkt uden en rugbrødsmotor – kontra cyklen – men som desværre er åben. 

Med en kabinescooter bliver du aldrig våd, og du vil opleve, at den er super nem at have med at gøre og ikke mindst parkere. Derudover er det muligt at tilføje remedier til scooteren, det kan være alt fra kurv til fryseelementer, hvilket gør den mere fleksibel og praktisk i form af en lille form for bil, om man vil.