danske film

Husker du også at få set danske film?

Husker du også at få set danske film?

Der er kommet et gevaldigt udbud af streamingtjenester, der viser mange forskelige former for film og serier, hvoraf mange af dem kommer fra udlandet.

Selvom dette har medført, at der også er flere platforme at lave og udgive danske film via, så kommer der lige så mange udenlandske film, hvoraf det ikke kun er de engelske, men også tyske og sydkoreanske film, der vinder indpas her for at nævnte to lande af mange.

Vi sætter os heller ikke så meget ned for at se gammeldags TV længere, når vi har et større udbud af film og serier parat, når vi helst selv har tid og overskud til at se det, end når en sendeflade dikterer det.

Selvom man kan pause og optage den slags, så skal man stadigvæk vente på, at det bliver sendt.

De gamle, danske TV-kanaler var og er gode til at sende danske film, men er vi lige så gode til at se det danske udbud, når det er der?

Danske film skal man heller ikke glemme at se

Desuden vil man jo som streamer også gerne være med om snakken om det, som andre ser, og det gælder ikke altid danske film.

Der er rigeligt med dansk reality og dokumentarudsendelser, der varierer i kvalitet, men de rendyrkede fiktionsfilm fra dansk regi kan man godt komme til at overse.

Det er lidt en skam, for de danske film kan skam være lige så gode, selvom der måske ikke er bulder, brag og vilde computereffekter, som man er vant til det fra udenlandske film.

Derfor kan det godt blive lidt svært at huske, at det er værd at se danske film, for det er meget andet end filmisk snobberi, som mange folk kan få det til at lyde som om.

Der er også danske komedier, eventyrfilm og meget andet, som du måske kan se og være med til at skabe det næste store samtaleemne.