excel kurser

Hvad er Microsoft Excel?

Hvad er Microsoft Excel?

Microsoft Excel er et program til databehandling, udviklet af Microsoft, og under stadig forbedring og udvikling. Til et begynde med var Microsoft Excel et simpelt regneark, men siden er mange andre funktioner og features kommet til.

Microsoft Excel regnes på nuværende tidspunkt som værende i spydspidsen af applikationer til behandling af data, tal og anden information, når det gælder anvendelighed, versatilitet og brugervenlighed. Med Microsoft Excel kan du blandt andet analysere og manipulere større eller mindre mængder data, udarbejde flotte diagrammer og andre grafiske repræsentationer, og hurtigt skabe overblik over ellers store og uoverskuelige talmængder.

Du kan lave systematiske og overskuelige opstilinger af data, således at det giver mening i forhold til de pointer, du gerne vil understrege, eller de tendenser, du gerne vil fremhæve og visualisere. Med Microsoft Excel kan du således facilitere beslutningsprocesser, som skal have grundlag i data mønstre.

Hvorfor skal jeg ende mine medarbejdere på Microsoft Excel kursus?

Kontor ansatte, som arbejder med analyse, research, økonomi og finans, forretningsudvikling og lignende har som regel stor glæde af at anvende Microsoft Excel i forbindelse med deres daglige virke. Derfor vil virksomheden have stor glæde – og formodentlig et øget udbytte – ud af at lade medarbejderne gennemgå et vel tilrettelagt Microsoft Excel kursus.

Microsoft Excel kurser findes i mange forskellige typer, både de mere generelle og de super specialiserede. Den danske kursus udbyder 4D tilbyder kurser i Microsoft Excel på alle niveauer, således at såvel den absolutte begynder som den avancerede bruger kan have glæde af et eller flere Microsoft Excel kurser. Der er således kun fordele forbundet med at give medarbejderne mulighed for at forbedre deres anvendelse af – og øge deres kendskab til – det avancerede og super alsidige værktøj.

Du kan læse mere – og booke dine Microsoft Excel kurser allerede i dag på 4D’s hjemmeside 4d.dk