døre

Hvor vil du sætte de næste døre?

Hvor vil du sætte de næste døre?

advertorial

Hvad er et hus uden døre?

Det er jo bare en tom skal, som man ikke kan bruge til noget – eller hvor det i hvert fald er svært at komme ind, hvis man skal ind via vinduer.

Og der skal jo helst også være døre til de tilstødende lokaler, ellers giver det jo ikke mening at have disse rum.

Det kan dog være for meget, hvis man har to døre ind til det samme rum, for så skal det ellers ske fra forskellige rum, eller fordi man har et stort boligområde, hvor det giver mere mening, at man har flere steder at tilgå et lokale fra.

døre

Dette kan man finde ud af med tiden, hvor det giver mest mening for en, at man har døre henne, og man kan udskifte disse døre med nogle andre, der virker bedre; man kan sætte døre op, hvor der plejede at være vinduer og omvendt.

Der er mange muligheder.

Så er det tid til at sætte helt nye døre op

Men der kan også melde sig en lyst til, at man vil sætte nogle helt nye døre op i hjemmet, hvor der ikke har været nogle før.

Det kan eksempelvis være fordi, man gerne vil ændre på indretningen i hjemmet, så man får flere udfoldelsesmuligheder, for det behøver jo ikke blive gjort på baggrund af at fjerne en tidligere dør.

Desuden behøver man ikke se løsningen med en ny dør som permanent, for man kan bare fjerne den igen, mure til eller gøre andet, så man ikke kan se, at der har været en dør tidligere.

Eller det ender med, du bliver så glad for den her løsning, at du ikke kan regne ud, hvorfor du ikke gjorde det her noget før.

Sådan kan man blive glad for noget, som man skal se i det levende live.