lingeri

Lingeri til kvinder i alle former

Lingeri til kvinder i alle former

Lingeri – også kendt under betegnelsen frækt undertøj – indbefatter alle former for beklædning som har et frækt og erotisk tilsnit. Der kan for eksempel være tale om trusser og bh sæt, men også om korsetter og corsager, hofteholdere og strømpeholdere, teddys, body suits og roll ons, selvsiddende strømper og strømpebukser samt forskellige varianter af kimonoer og kjoler.

Fælles for alt lingeri er at det er fremstillet i lækre og indbydende materialer så som satin, silke eller blonder og gerne forsynet med frække og forførende detaljer, eksempelvis lacings, sløjfer, bånd og lignende. Lingeri er som regel designet til kun at dække det allermest nødvendige og til at overlade meget lidt til fantasien.

Som sådan er lingeri en meget suggestiv beklædningsform, som ofte anvendes i privaten. Lingeri i form af forførende strømper eller afslørende kjoler kan dog også anvendes i bylivet, hvor du med garanti vil tiltrække dig opmærksomhed.

Lingeri – også til store piger

Måske tror du at lingeri er forbeholdt åleslanke model typer med stramme perfekte kroppe, lange ben og perfekt proportionerede bryster. Men faktisk forholder det sig sådan at der designes kvalitets lingeri til kvinder i alle størrelser. Det kan dog godt være svært at finde i de fysiske butikker, som typisk satser på enkelte størrelser og faconer. Men hvis du kigger i en online shop så som Love Lingeri vil du finde et langt større og meget mere varieret udvalg.

Lingeri til kvinder med kurver holder nøjagtig samme høje kvalitet som resten af sortimentet. Forskellen er designet. Storbarmede kvinder vil for eksempel kunne få glæde af de såkaldte full cup bh’er, som løfter brysterne og understøtter de feminine former til perfektion. Og som kvinde med en fuld figur kan finde alle typer lingeri i netop din størrelse hos Love Lingeri.

Du kan se hele udvalget i den online shop på https://www.love-lingeri.dk/