pandekager

Pandekager til enhver lejlighed

Pandekager til enhver lejlighed

Pandekager! Sikke en perfekt klassiker, der kan spises til nærmest enhver lejlighed. Server den til morgenmad eller til brunch, til eftermiddags hygge eller som dessert eller til aftenkaffen. De er elsket af alle – børn, unge, voksne og ældre – så dem går man aldrig galt i byen med. 

Pandekager til brunch

Brunch er blevet et populært fænomen i Danmark. Vi går tit ud for at spise brunch på café. Men det er mindst lige så lækkert at lave sin egen skønne brunch. Og hvad hører mere til en super lækker brunch end sprøde pandekager? Du kan f.eks. anrette dem med sirup og lækre, friske bær til din brunch. 

Dessertpandekager

Det er en evig klassiker. Pandekager til dessert. Det kan være med is eller de traditionelle med syltetøj og sukker. Det er noget, der får børnene til at sidde stille for en stund. Hvis børnene er store nok, kan I gå i køkkenet sammen og hygge om at lave pandekagerne. Køb nogle forskellige slags is, bær, krymmel, chokolade- eller karamelsauce eller nutella – så er du garanteret, at der er noget for enhver smag. 

Inviter dine gæster på lækre pandekager

Får du gæster? Så kan du sagtens invitere dem på pandekager. Du kan lave lækre brunchpandekager med sirup, sukker, marmelade og nutella. Eller frokostpandekager med noget lækkert, frisk fyld som laks eller kylling. Eller får du veninder til eftermiddags- eller aftenshygge – så kan du også varme panden op til denne lækre ret. Server dem gerne sammen med noget lækkert frugt. 

God opskrift på pandekager 

Der findes utrolig mange opskrift på pandekager – det kan være små brunchpandekager, amerikanske pandekager eller traditionelle pandekager. Men hvor finder du en god opskrift på en helt traditionelle, gammeldags pandekager? Du kan besøge Dk-Kogebogen, her finder du nemlig en rigtig god og traditionel opskrift på pandekager. Til opskriften skal du bruge æg, hvedemel, smør, sødmælk, salt, sukker og vanillesukker. Så er det bare frem med pandekagepanden!