skrotpriser

Sådan tjener du penge på dit gamle metal

Sådan tjener du penge på dit gamle metal

advertorial

Med tanke på at vi lever i et brug-og-smid-væk samfund, så er det ikke overraskende at mange ikke ved, at hvis de rent faktisk gad og undersøge det, kunne ende med et få penge for deres gamle metal. Det kan være alt lige fra cykler og vaskemaskiner, til gamle computere og barnevogne. Det kan derfor ende med at være en god forretning for dig, hvis du i stedet for at smide dine ting på genbrugspladsen eller til storskrald, kørte dem ud til en skrothandler. I denne artikel kan du læse mere om, hvilken slags ting du kan få penge for ved en skrothandler.

image

Vaskemaskiner og tørretumblere

De fleste af os skifter vores vaskemaskine og/eller tørretumbler ud, med jævne mellemrum. Når vi skal af med de gamle maskiner, kører vi dem ofte bare ud på genbrugspladsen og glemmer alt om at vi nogensinde købte dem. I og med at denne typer maskiner, primært er lavet af jern og vejer en del, kan der være gode penge at tjene, på at sælge dem til skrot i stedet. Hvor meget man kan tjene, kommer selvfølgelig and på dagens skrotpriser, men med så meget jern, kan der være tale om et forholdsvis højt beløb.

Gamle cykler, senge og computere

Man kan også komme af med de gamle sengerammer, som man har haft stående ude i skuret eller i garagen, siden starten af 80’erne. Jo tungere de er, jo bedre, da dette har indflydelse på prisen. Din gammel cykel som ingen gider at købe på Den Blå Avis, kan også give dig et ganske fint beløb. Det vil ikke kunne købe dig en ny cykel, men lidt har jo også ret. Hvis du også ligger inde med en af de helt gamle computere, kan der også være nogle penge at tjene. Man kan selvfølgelig prøve at bruge nostalgi som salgstrick, men det er usandsynligt at nogen gider at købe.