indramning

Skal din kunst indrammes af en professionel?

Skal din kunst indrammes af en professionel?

På et rammeværksteder er personalet trænet i pleje og konservering af kunstværker. De kan guide dig gennem designprocessen, og forklare forskellene på de materialer de benytter og de respektive fordele og ulemper ved materialerne.

For eksempel hvilke fordele og ulemper der ved glas i forhold til akrylvinduer og fordelene ved forskellige monteringsmetoder til dit kunstværk.

På et godt rammeværksted handler det om nøje at undersøge disse punkter og ikke om at presse på for at få et salg igennem, men om at finde de rette materialer til kunsten, der bliver indrammet til en pris, der fungerer for kunden.

På et rammeværksted får du også muligheden for at lære mere om pleje af din kunst. De kanaltid tale med dig om opbevaring af kunsten og foreslå monteringsmetoder samt neutrale materialer til indramning eller opbevaring.

Rammeværksteder med fuld service har en rammedesigner, der kan hjælpe dig med dine valg. En væg med en helt masse rammehjørner og tusindvis af prøver kan virke overvældende, men en god rammedesigner vil formentlig tilbyde dig to eller tre forskellige tilgange for at vise hvordan de vil se ud omkring dit kunstværk på en måde, der forbedrer kunstens værdi, hvad enten det er olie, akryl, akvarel, pastel eller noget andet.

Din designer skal være i stand til at påpege, hvorfor de valgte farver, afstandsstykker og rammer fungerer med din kunst og hjælpe med at se den større sammenhæng.

En ramme skal afslutte et kunstværk, så rammen skal være mærkbar men ikke så meget, at den distraherer fra selve kunstværket. Derfor hjælper designeren dig med at indsnævre mulighederne. Det er en samarbejdsproces. Andre tjenester, der er tilgængelige på et rammeværksted kan omfatte levering af hjem til dig eller din virksomhed forretning, installation af et enkelt stykke, installation af et eller flere stykker kunst og konstruktion i opbevaring.

Besøg https://www.galleri-artexpo.dk/indramning og find ud af hvordan de kan hjælpe dig til at få din kunst indrammet.