trampolin

Timevis af sjov med en have trampolin

Timevis af sjov med en have trampolin

Leder du efter et incitament for dine unger til at tilbringe hele sommeren med leg og sjov i haven? Så kan du overveje at anskaffe en have trampolin. Med en trampolin til fri afbenyttelse vil dine unger pludselig finde det langt sjovere at lege undendørs frem for at sidde stille i sofaen med playstation eller iPad.

En have trampolin giver timevis af morsom, aktiv underholdning, under hvilken dine børn vil styrke deres krop og muskulatur, og træne vigtige motoriske færdigheder. Det er ren win win med en have trampolin!

Fås trampoliner til haven i flere størrelser?

Have trampoliner fås i flere størrelser – og i mange forskellige modeller. De mest kendte former for trampoliner er trampoliner til nedgravning og frit stående trampoliner. Der er fordele og ulemper ved begge trampolin typer. Og du bør altid sikre dig, at den trampolin, du anskaffer dig, overholder de gældende regler for sikkerhed.

Dette gælder uanset om du køber en trampolin til nedgravning eller en frit stående trampolin. Derfor kan det anbefales, at du vælger en dansk forhandler af trampoliner, når du skal købe trampolin til din have.

Er du på udkig efter en lille trampolin – måske fordi din have er beskeden af størrelse – kan du med fordel kigge på en trampolin til nedgravning. Ikke alene fås disse trampoliner i små størrelser, med en diameter på ned til 180 centimeter – trampoliner til nedgravning er også en del mere diskret end de frit stående modeller.

En nedgravnings trampolin befinder sig i jord højde, hvilket betyder, at den ikke stjæler din udsigt. Og samtidig sætter naboen nok stor pris på ikke pludselig at skulle se på et stort skrummel af en frit stående trampolin, som hurtigt kan komme til at rage op over hækken eller plankeværket.

Hvis du ønsker at vide mere om de forskellige trampolin typer, kan du blive klogere på trampolinguiden.dk