smykker

Ur er mange mænds smykker - vær derfor omhyggelig med at vælge det rigtige

Ur er mange mænds smykker - vær derfor omhyggelig med at vælge det rigtige

Der er mange mænd, der ikke går med smykker, men som til gengæld er meget glade for at gå med et ur. I dag er der stort set ingen, der rent faktisk har brug for et armbåndsur, da vi jo alle render rundt med en mobiltelefon i lommen, der kan fortælle os, hvad klokken er. Derfor er uret på mange måder blevet mandens smykke. 

Når du skal købe et ur til en mand, skal du derfor ikke længere se det som en praktisk foranstaltning, der kan hjælpe ham med at finde ud af, hvad klokken er. Du skal se det som et smykke, der skal passe til hans stil og personlighed, og som han vil have lyst til at gå med i mange år fremover. 

Et af de steder, hvor du kan finde et meget stort udvalg af smukke ure, er på webshoppen smykkedillen.dk. De forhandler en lang række forskellige former for smykker og ure til kvinder og har også et stort udvalg af ure til mænd. Det er med til at gøre det nemt for dig at finde frem til det helt rigtige. Læs mere på https://smykkedillen.dk/ 

Når du køber et ur, skal du ligesom, når du køber et smykkke, tænke over, hvad der vil passe godt til den mand, der skal gå med det. Skal det være et ur i et gyldent eller et blankt materiale? Det kommer helt an på mandens farver. Passer varme farver bedst til ham, bør det være guld. Passer kolde farver bedst til ham, bør det være sølv. 

Urskiven spiller også en meget stor rolle. Nogle er meget futuriske og har nærmest ingen kendetegn på. Der er bare viserne og måske nogle få markører i forhold til tidspunkt. Andre har tydelige tal eller romertal. Det er med til at skabe et helt andet look. Du bør derfor også overveje, om manden er til det mere moderne eller til det klassiske look.