massagebriks

Vælg en stabil og solid massagebriks

Vælg en stabil og solid massagebriks

Arbejder du inden for behandler faget som eksempelvis massør, kiropraktor, fysioterapeut, osteopat eller lignende, har du brug for en behagelig og solid briks.

En massagebriks, som står stabilt på gulvet og som samtidig har de rette justerings muligheder, er et absolut must for at du kan udføre dit arbejde ordentligt. Hvis briksen virker vakkelvorn, er for hård eller smal, eller på anden måde er ubehagelig for klienten, vil han eller hun have meget svært ved at slappe af. Når man således ligger og spænder op, kan det være svært at modtage behandlingen.

For at få det optimale ud af massagen eller terapien, skal man helst føle sig afslappet og tryg. Samtidig vil en dårlig massagebriks, som eksempelvis ikke kan justeres i højden, kunne udgøre en helbredsmæssig risiko for behandleren selv. Set fra et ergonomisk synspunkt er det således lige så vigtigt for behandleren som for klienten at lejet er af en vis kvalitet.

Find din nye massagebriks hos Altermed

Hvis du leder efter en forhandler af massagebrikse, kan du med fordel vælge den danske webshop Altermed. Hos Altermed finder du et stort og varieret udvalg af alle former for behandler udstyr og tilbehør til praksis og klinik, her under et bredt sortiment af massagebrikse.

Du kan vælge imellem forskellige modeller, for eksempel transportable massagebrikse af høj kvalitet, som er lette at transportere rundt, og nemt kan pakkes sammen. Inden for denne kategori finder du også stole til stole massage, hvilket er ideelt for dig som arbejder som erhvervs massør rundt omkring i danske virksomheder.

Der ud over finder du de lækre og særdeles solide stationære brikse, som du kan bruge i din egen praksis, og elektriske brikse, som tilbyder et rigt udvalg af indstillinger og justerings muligheder.

Du kan se hele det store udvalg af massagebrikse og tilbehør i den online shop på altermed.dk