Luft til vand varmepumpe

Varmt vand til opvarmning og bad med en luft til vand varmepumpe

Varmt vand til opvarmning og bad med en luft til vand varmepumpe

Giver din varmeregning dig anledning til ærgrelse hvert eneste år, når regnskabet efter en lang og kold vinter skal gøres op? Står du forat skulle udskifte dit gamle oliefyr, som er blevet både slidt og meget mindre brændstof økonomiske med årene? Eller varmer du stadig dit hus op med dårlige og ineffektive elpaneler, på trods af el-prisernes himmelflugt? Så skulle du overveje at skifte dit nuværende varmeanlæg ud med en moderne varmepumpe.

Uanset om du vælger en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, er der penge at spare. Du bør dog være opmærksom på, hvilken type varmepumpe, som vil give dig de bedste fordele og den største besparelse.

Hvilken type varmepumpe kan erstatte mit gamle oliefyr?

Hvis dit hus er udstyret med et oliefyr og et dertil hørende vandbaseret varmefordelings system, kan du med fordel beholde dine funktionelle vandradiatorer (og eventuelle gulvvarme rørnet), og blot bytte fyret ud med en økonomisk og driftsikker luft til vand varmepumpe.

Der er mange fordele ved denne form for varmepumpe – for eksempel kan en moderne luft til vand varmepumpe opvarme alt vand i dit hus, det vil sige ikke blot det vand, som cirkulerer i radiatorerne, men også det såkaldte forbrugsvand, som du bruger til badning, tøjvask og rengøring. De moderne luft til vand varmepumper, som er designet med særligt henblik på det kolde, nordiske klima, kan uden problemer varme vand nok op til at du kan fyre godt op for varmen, samtidig med at du tager et dejligt langt, varmt bad.

Find din nye luft til vand varmepumpe online

Hos billigventilation.dk kan du finde et bredt udvalg af de nyeste varmepumper fra producenter så som Panasonic, Metro Therm, Mitsubishi, Bosch, LG og Danfoss. Du kan læse mere om, hvorledes du opnår miljø tilskud til opsætning og installering af en luft til vand varmepumpe i dit hjem på https://www.billigventilation.dk/shop/luft-vand-varmepumpe-70s1.html